BREAZA . TERENUL DE GOLF - proprietate de vis

BREAZA . TERENUL DE GOLF - proprietate de vis
PRET - 170.000E

31 ian. 2011

Casa cu suflet

Acest colt de internet este destinat unei proprietati cu totul deosebite, care s-a transformat dintr-o Cenusareasa mizera, pauperizata pe o coasta de munte, intr-o proprietate demna de a fi plasat intr-o antologie a arhitecturii montane. Mai interesant este ca aceasta casa s-a nascut, a fos conceputa si construita numai sub imboldul unor viziuniaparute probabil din suprapunera perfecta sufletului proprietarei cu acel picior de rai pe care este situata casa.
Vorbim de o proprietate care in acest momen are circa 1100mp teren si o constructie de aproximativ 230mp utili, distribuiti pe sistemul - D+P+E. Desi pare o suprafata mare, distributia interioara eset absolut ideală astfel incât fiecare metru pătrat foloseşte proprietăţii
Casa are toate racordurile necesare confortului secolului XXI, beneficiază de o vecinatate de excepţie si de un acces foarte bun. Semineul functional, terasele care oferă generoase băi de soare, panta dulce a terenului şi terenul fertil (ies legume cu adevărat ecologice acolo) sunt tot atâtea puncte valoroase ale acestei proprităţi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu